Stiinta & Tehnologie

#ecran tactil #romania #lg kp500

LG KP500 s-a lansat in Romania

Modelul este cel mai nou terminal LG cu ecran complet tactil.

Terminalul a inregistrat un la nivel global in doar cinci saptamani de la lansare.

Specificatii tehnice

Telefonul este foarte compact, masoara 106,5 x 55,4 x 11,9 mm si cantareste 89 de grame. Ecranul lui este de 3 inch are 256.000 de culori si rezolutie de 240 x 400 pixeli. Totodata, terminalul are accelerometru si senzor de auto-rotire, plus functii de recunoastere a scrisului de mana.

Modelul suporta mesaje SMS, EMS, MMS si e-mail si va dispune de browser WAP 2.0 cu suport xHTML si HTML. Telefonul va fi dinsponibil in patru culori, negru (Black), maro (Vandyke brown), argintiu (Anodizing silver) si auriu (Elegant gold).

Camera foto a lui LG KP500 este de 3,2 megapixeli, adica poate capta imagini la o rezolutie maxima de 2048 x 1536 pixeli. Totodata, capturile video se vor face cu 12 fps, dar nu se stie in ce rezolutie. Player-ul muzical suporta formate MP3, WMA si AAC, telefonul are si radio FM incorporat, iar player-ul video va putea reda filme in format MPEG4 si 3gp.

Cu succes la public

La numai cinci saptamani de la lansarea pe piata internationala , terminalul LG KP500 , s-a vandut in peste 150,000 de unitati, distribuit printr-un singur retailer. Compania mai declara ca zilnuc sunt vandute intre 6000 si 7000 de , cererea fiind in continua crestere.

"Acest raspuns pozitiv pe care l-am primit de la consumatori alatura LG KP500 de alte terminale LG best seller, precum LG Chocolate si Viewty," a spus Chang Ma, vicepresedinte al echipei de Marketing Strategic al Comaniei Mobile Communications a LG Electornics.

LG KP500 este deja disponibil pe pietele din Marea Britanie, Franta si Italia. Incepand cu luna decembrie 2008, LG Cookie KP500 va fi disponibil si in Romnia, la un pret de la 849 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea