Stiinta & Tehnologie

#eco #eisa #arena #km 900 #lg

LG KM900 Arena este cel mai "eco" telefon mobil al anului

Juriul EISA (European Imaging and Sound Association) a desemnat terminalul LG KM900 Arena, cel mai ecologic telefon mobil al anului.

LG KM900 Arena este telefonul premium LG care combina design-ul minimalist si ecranul senzitiv inteligent cu interfata grafica tridimensionala S-Class a LG.

Specificatii tehnice

LG Arena KM900 este un terminal compact care are 11,9 mm grosime. Arena are ecran de 3 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 262.000 culori si camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD.

Telefonul vine cu o noua interfata de utilizator numita 3D S-Class. Acesta afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate, pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul. LG KM900 Arena este disponibil pe piata din Romania din luna aprilie a anului 2009 si poate fi achizitionat in retele operatorilor, precum si pe open market la pretul de 1.749 RON.

Premii precedente


Nu este primul an in care EISA recunoaste produsele de pe segmentul mobil a celor de la LG. Compania si-a imbogatit portofoliul cu alte trei premii EISA in 2006 si 2007.

"Modelul KM900 de la LG, cunoscut si sub denumirea de Arena, nu surprinde doar prin design, ci si prin faptul ca este cel mai ecologic terminal mobil complet echipat disponibil pe piara. LG a reusit sa ofere un terminal cu impact redus asupra mediului prin componentele si materialele utilizate in producerea sa, conform analizei realizate de SIMS Recycling", a declarat juriul EISA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea