Stiinta & Tehnologie

#dolby mobile #km555e clubby #lg

LG KM555e Clubby se lanseaza oficial la rusi

Coreenii de la LG au lansat oficial un nou telefon mobil, modelul KM555e Clubby , un terminal muzical care va fi disponibil pe piata din Rusia.

Recent, noul model a fost prezentat de catre compania producatoare pe site-ul oficial al reprezentantei LG din Rusia.

Specificatii tehnice


Noul telefon mobil muzical face parte din categoria de modele mid-range si vine echipat cu un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 3 inch si care are rezolutia WQVGA de 240 x 400 pixeli.

Chiar daca este un terminal mid-range, noul LG KM555e Clubby  vine dotat cu tehnologia Dolby Mobile , are player muzical cu suport pentru o paleta large de formate muzicale, radio FM si mufa standard de 3,5 mm compatibila cu majoritatea castilor audio de pe piata. Totodata, LG KM555e Clubby vine cu o serie de widgeturi, aplicatii si functii ca Yandex (cautare, starea vremii , dictionar, stiri, programe TV), aplicatii preinstalate Yandex (Ya-line, maps, Metro) si widgeturi ca icq, Vkontakte, classmates, acces catre lgmusicclub.ru si multe altele.

Alte detalii

Chiar daca nu este cunoscuta capacitatea memoriei interne, utilizatorul va putea sa mareasca spatiul de stocare cu maxim 16 GB. Nu se stie daca LG KM555e Clubby va veni la pachet cu un card microSD. La capitoul conectivitate telefonul se prezinta bine oferindu-i utilizatorului Wi-Fi.

LG KM555e Clubby are o camera foto de 3 MP si suporta suita Microsoft Office pentru vizualizare de documente. Noul telefon mobil poate fi cumparat doar din Rusia la pretul de 9.990 ruble, adica in jur de 320 de euro. Nu se stie daca terminalul se va lansa si pe alte piete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea