Stiinta & Tehnologie

#mid-range #touchscreen #lg km5552

LG KM555E a fost anuntat oficial

Compania coreeana LG a anuntat oficial un nou telefon mobil cu ecran sensibil la atingere, modelul KM555E.

In prezent, nu se stie clar pe ce piete va fi disponibil noul terminal sau la ce pret.

Specificatii tehnice

LG KM555E este un candybar care masoara 104,9 x 52,6 x 11,9 mm, cantareste in jur de 90 de grame si vine dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3 inch, care afiseaza pana la 65.000 de culori si are rezolutie de 240 x 400 pixeli.

Conectivititatea telefonului indica faptul ca LG KM555E este un terminal mid-range , avand maxim EDGE, in afara de standardele Bluetooth si USB. Memoria interna a telefonului este de doar 40 MB, dar telefonul suporta marirea spatiului de stocare cu un card microSD de maxim 16 GB. Camera foto din dotare este si ea destul de modesta cu un senzor capabil de 3 MP, care nu are flash sau autofocus, dar poate face capturi video la rezolutie maxima QVGA (240 x320 pixeli) cu 30 fps (frames per second - cadre/secunda).

Alte detalii

La capitolul mesagerie, telefonul suporta mesaje SMS, MMS si e-mail. Navigarile pe Internet se fac cu ajutorul browser-ului din dotare cu WAP 2.0 cu suport HTML si xHTML. Telefonul are incorporat si player muzical, video si radio FM cu RDS.

LG KM555E va fi disponibil intr-o singura varianta de culoare, negru. Desi nu se stie data exacta a lansarii, se preconizeaza ca telefonul care ar trebui sa faca partea din clasa muzicala a companiei, se va lansa in magazine din luna decembrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea