Stiinta & Tehnologie

LG KF900 Prada 2 isi asteapta lansarea oficiala

Succesorul primului LG Prada , Prada II se va lansa anul acesta.

Originalul LG Prada a fost lansat de compania coreeana in anul 2007 si s-a vandut in aproape 1 milion de unitati.

Prada se poarta cu Wi-Fi

Compania coreeana LG a dat publicitatii noi informatii despre terminalul numit LG KF900 Prada 2. Ce se specula in urma cu cateva saptamani, acum devine realitate, iar specificatiile tehnice publicate de site-ul Boy Genius Report s-au adeverit.

Site-ul mentiona ca noul terminal LG va pastra ecranul de 3 inch TFT care are rezolutie de 400 x 240 pixeli si interfata Flash UI. Asa cum spuneau zvonurile, noul Prada are conectivitatea HSDPA si Wi-Fi, Bluetooth-ul versiunea 2.0, senzor de miscare si tastatura QWERTY completa.

Transplant de inteligenta

LG Prada II va masura 104,5 x 54 x 16,8 mm si va avea o baterie de 950 mAh, va fi echipat cu o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, flash si abilitatea de capturi video in format VGA. Singurul lucru care lipseste din lista de specificatii tehnice este receptorul GPS.

Spre deosebire de vechiul model, noul Prada este mult mai inteligent. Vorbim despre un telefon fashion care se poate lupta cu alte modele high-end. Chiar daca nu ajunge din urma cei 8 megapixeli al colegului LG KC910 Renoir recent lansat, este posibil ca acest telefon sa fie mai scump. Primul LG Prada a costat in jur de 700 de euro.

Pretul noului terminal LG prada este de aproximativ 600 de euro si se va lansa prima data in Anglia si Franta la mijlocul lunii octombrie si in Germania si Italia in primele saptamani din luna noiembrie a lui 2008.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea