Stiinta & Tehnologie

LG KF300 Wine vine in Europa

Daca acum ceva timp spuneam ca Sony Ericsson sunt fruntasi in ceea ce priveste lansarea de telefoane, ieri Samsung se trezea si el cu un nou model, terminalul i740.

Azi LG vine din urma si anunta lansarea in Europa si Japonia a modelului LG KF300 Wine. Telefonul a fost anuntat in luna aprilie a acestui an, iar unele tari inca isi asteapta randul la el.

"A nu se lasa la indemana copiilor"

Aceasta indicatie ar putea fi scrisa pe cutia telefonului, pentru ca LG wine nu este un telefon pentru domnisoare. Targetul dorit de LG sunt de fapt persoane cu varsta suprinse cu varste intre 30 si 40 de ani.

Nu se stie de ce LG a dorit acest lucru, dar important este faptul ca terminalul are un ecran generos care a fost construit asa incat sa permita o vizualizare mai buna a datelor de pe el. Sa intelegem ca persoanele de origine coreeana de 30 de ani sufera de miopie acuta asemenea batranilor de 60 de ani din restul lumii?

Lista de specificatii

Dar daca tot suntem aici este cazul sa raspfoim putin lista de specificatii tehnice ale acestui telefon. LG Wine este tri-band, masoara 99 x 50 x 16 mm si cantareste doar 97 de grame, adica este un telefon destul de compact. Clamshell-ul are un ecran principal de 2,2 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si 265.000 de culori si un al doilea ecran, secundar si exterior, de 1,3 inch cu rezolutie de 128 x 160 pixeli.

Chiar daca are o memorie de doar 10 MB, terminalul dispune de slotul pentru cardul microSD destinat upgrade-ului. Are conectivitate GPRS si EDGE, plus Bluetooth 2.0 si USB 1.1 pentru transfer de date . Are player muzical ce suporta formate MP3, AAC, AAC+, AAC++ si WMA si player video ce duce in spate formatele MPEG4 si H.263. Pretul acestui telefon nu este inca cunoscut, dar nu va trece mult timp pana cand vom afla.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea