Stiinta & Tehnologie

LG KC780 a fost anuntat oficial

Modelul LG KC780 este cel mai subtire telefon mobil cu o foto de 8 megapixeli .

LG Electronics a anuntat lansarea noului LG KC780, telefonul de dimensiuni reduse si functii avansate de captare a imaginilor.

Specificatii tehnice

Modelul KC780 masoara 107 x 52 x 13,9 mm si cantareste 119 grame. Ecranul terminalului este de 2,4 inch cu 256.000 de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli.

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta asemenea unui mid-ranger. LG KC780 dispune de GPRS si EDGE ambele clasa 12, Bluetooth versiunea 2.1 cu A2DP pentru atasarea de casti audio wireless si conectivitate USB versiunea 2.0.

Terminalul suporta mesaje SMS, EMS, MMS si e-mail, are MP3-player cu suport pentru formatele MP3, MPEG4, AAC si player video cu suport DivX6. Telefonului nu ii lipseste nici radio-ul FM si functii de vizualizare de documente ca DOC, XLS, PDF si PPT.

Camera foto

Camera foto din dotare este de 8 megapixeli , poate capta imagini la o rezolutie maxima de 3264 x 2448 pixeli, vine cu lentile Schneider-Kreuznach, are autofocus si capabilitati video. LG KC780 poate face capturi video la o rezolutie maxima de 720 x480 pixeli la 30 fps. Obiectivul foto are si flash LED si vine cu tehnologii de detectare a fetei si a zambetului, plus un noua functie numita Beauty shot.

"Am observat ca majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile folosesc camera foto incorporata pentru a face poze familiei, prietenilor sau lucrurilor importante pentru ei. Avand acest reper, LG a creat telefonul LG KC780 dotat cu o serie de functii speciale ale camerei de 8 megapixeli pentru a oferi o calitate superioara a imaginilor", a declarat Dr. Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei Mobile Communications.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea