Stiinta & Tehnologie

#lg electronics #mobile world congress 2009 #modem wireless #lte #telefoane mobile #dg910 #dg900 crystal

LG isi prezinta noutatile la MWC 2009

La Mobile World Congress 2009, LG a prezentat un modem wireless pentru terminale 4G avand la baza tehnologia Long Term Evolution (LTE) si primul telefon transparent din lume, LG GD900.

Totodata, compania coreeana a anuntat si disponibilitatea pe piata a primului telefon mobil ceas 3G cu ecran complet tactil, modelul GD910.

Modemul wireless

LG a prezentat primul card de date bazat pe tehnologia 3GPP Long Term Evolution (LTE) ce va utiliza un chip modem LG. Acest modem reprezinta o componenta esentiala pentru a crea un terminal 4G avand la baza tehnologia LTE.

Prin crearea chipului, LG progreseaza in dezvoltarea unui telefon 4G, pregatit pentru lansarea pe piata. Prin intermediul a doua antene, terminalele bazate pe standardele LTE pot suporta teoretic viteze de download de pana la 100 Mbps si respectiv, viteze de incarcare de pana la 50 Mbps.

lg gd900 crystal

Specificatiile tehnice ale acestui terminal nu au fost date publicitatii, acest lucru aratand faptul ca modelul este in stadiul de proiect. Totusi, telefonul pare promitator, cel putin din punct de vedere estetic.

Tastatura lui GD900 Cystal este translucida, iar reprezentantii companiei declara ca va dispune de cele mai avansate functii bazate pe tehnologii de ultima generatie. Modelul va fi lansat pe pietele din intreaga lume in a doua parte a anului 2009.

LG GD910 anuntat oficial

Telefonul mobil/ ceas de mana LG GD910 a fost prezentat in cadrul altui show de tehnologie, CES 2009. Acum modelul a fost anuntat oficial. Terminalul masoara 61 x 39 x 13,9 mm si cantareste in jur de 80 g.

Are ecran de 1,4 inch, suporta mesaje SMS, MMS si EMS, este rezistent la apa si suporta conectivitate 3G. Din pacate compania coreeana nu a anuntat pretul lui GD910.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea