Stiinta & Tehnologie

#android #china mobile #ophone #lg gw880

LG GW880 oPhone, un nou terminal pentru China

La doar cateva zile de la lansarea oficiala a lui Dell oPhone , coreenii de la LG prezinta modelul LG GW880 oPhone.

Asemenea terminalului Dell si LG GW880 oPhone va fi disponibil pe piata din China prin operatorul China Mobile .

Specificatii tehnice

LG GW880 oPhone este cel de al doilea telefon mobil LG care ruleaza sistemul de operare Android. Totusi, pentru ca modelul se lanseaza in reteaua operatorului China Mobile, terminalul va fi personalizat cu platforma proprietara a acestuia, oPhone.

Printre specificatiile tehnice ale dispozitivului se numara ecranul sensibil la atingere de 3,5 inch cu rezoltuie WVGA de 480 x 800 pixeli. Totodata, telefonul va dispune de conectivitate ridicata, dar variantele compatibile cu retelele din China, D-SCDMA pentru 3G si CMMB (China Multi Media Broadcasting) tuning TV mobil.

Alte detalii

Desi marea majoritate a detaliilor tehnice ale telefonului mobil nu au fost date publicitatii se mai cunoaste faptul ca LG GW880 oPhone este dotat cu o camera foto de 5 MP si receptor GPS.

Terminalul LG GW880 oPhone se va lansa pe piata din China pana la sfarstiul acestui an. Reprezentantii operatorului nu au facut public pretul telefonului. Nu se stie daca LG va lansa si o varianta pentru piata europeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea