Stiinta & Tehnologie

#lg gw300 #social networking #orange

LG GW300, succesorul lui KS360 se lanseaza in Romania

LG Electronics lanseaza pe piata din Romania cel mai nou terminal din gama dedicata pasionatilor de social networking , modelul LG GW300 .

Acesta ofera tastatura de tip QWERTYintegrala, ecran orizontal cu o diagonala de 2,4 inch si o tasta de navigare cu 5 directii, pentru o utilizare mai usoara.

Social networking

Telefonul este special conceput pentru a putea trimite mesaje scrise. In plus fata de posibilitatea de a trimite SMS-uri aranjate pe thread-uri, LG GW300 include si LiveSqure, o aplicatie care permite utilizatorilor sa-si personalizeze contactele favorite cu icoane gen "avatar" astfel incat, atunci cand unul dintre prieteni trimite un SMS, utilizatorul va vedea pe ecran imaginea asociata expeditorului.

Modelul LG GW300 masoara 115,5 x 61 x 12,8 mm si cantareste 95 de grame. Modelul dispune de un ecran de 2,6 inch cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli si poate afisa pana la 265.000 de culori. Camera foto din dotarea telefonului este modesta, de doar 2 MP fara flash sau autofocus si poate capta imagini la o rezolutie maxima de 1600 x 1200 pixeli, dar poate face si inregistrari video.

Totusi, telefonul vine dotat cu player muzical si video cu suport pentru formate MP3, MP4, eAAC+ si WMA. Desi vine cu o tastatura QWERTY completa si este dedicat utilizatorilor care trimit mesaje, modelul nu dispune de o conectivitate foarte ridicata, GW300 avand doar GPRS si EDGE si nu vine nici cu Wi-Fi. Altfel, terminalul are Bluetooth 2.1 cu A2DP, Bluetooth si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Alte detalii

Modelul s-a lansat initial in Marea Britanie prin operatorii de telefonie mobila O2 si Orange. In Romania LG GW300 este disponibil in doua variante de culori, albastru si argintiu, in reteaua Orange, la un pret de 79 euro cu TVA inclus cu abonamentul "Pantera" 12 pe 24 de luni.

"Noul GW300 sustine promisiunea LG de a introduce pe piata terminale cu elemente inovatoare dedicate accesului la retelele sociale, dupa ce lansarea pe piata locala a primului QWERTY dedicat tinerilor, KS360 s-a dovedit un succes pentru aceasta categorie de utilizatori", a declarat Claudia Popa, director vanzari GSM LG Electronics Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea