Stiinta & Tehnologie

#lg viewty #android #lg gt540 swift

LG GT540 Swift, al doilea telefon cu Android al producatorului

Coreenii de la LG au prezentat in cadrul evenimentului Consumer Electronic Show ( CES 2010 ) un nou telefon mobil care ruleaza Android.

Denumit oficial LG GT540 Swift , modelul este cel de-al doilea terminal al producatorului coreean care ruleaza sistemul de operare realizat de cei de la Google.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil se aseamana cu unul din modelele mai vechi ale producatorului, terminalul LG Viewty si chiar daca specificatiile tehnice ale dispozitivului nu au fost facute publice, LG GT540 Swift dispune de un ecran sensibil la atingere care poate afisa pana la 256.000 de culori si are rezolutie de 320 x 480 pixeli. Modelul se mai poate mandri cu o conectivitate relativ ridicata, GPRS si EDGE, plus 3G cu HSDPA.

Este posibil ca telefonul sa dispuna si de Wi-Fi, unele surse incluzand acest detaliu in lista specificatiilor tehnice, altele nu. Telefonul mai dispune de o camera foto destul de modesta, de doar 3 MP cu aufocus si fara flash.

Alte detalii


Asemenea altor telefoane mobile recent lansate pe piata si modelul LG GT540 Swift vine cu acces direct catre o serie de retele sociale ca Facebook, Twitter sau Bebo si diferite servicii ca Google Maps , Gmail, Google Search, etc.

Lui LG GT540 Swift nu ii lipseste player muzical si video, slotul pentru card microSD (maxim 32 GB) sau slot pentru mufa de 3,5 mm. Este posibil a telefonul sa fie disponibil din luna aprilie 2010, dar pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea