Stiinta & Tehnologie

#lg gm750 #windows mobile #vodafone

LG GM750 cu Windows Mobile este oficial in Romania

LG Electronics introduce pe piata locala smartphone-ul LG GM750, un Windows phone care ofera cea mai noua versiune Windows Mobile 6.5.

Modelul GM750 este primul terminal din seria de 13 telefoane inteligente cu Windows Mobile 6.5 pe care compania coreeana o va lansa pana la finalul anului 2010.

Specificatii tehnice

Noul terminal LG GM750 masoara 109,8 x 53,5 x 12,9 mm si vine echipat cu un ecran de 3 inch, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, iar display-ul este capabil sa afiseze pana la 256.000 de culori.

La capitolul conectivitate telefonul se prezinta foarte bine dispunand de GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP si USB/miniUSB. Pe langa sistemul de operare Windows Mobile, noul smartphone vine si cu interfata de utilizator proprietare LG S-Class 3D .

Alaturi de conexiunea la Internet si email, utilizatorii pot descarca aplicatii direct pe telefonul mobil prin windows marketplace versiunea pentru mobile sau pot beneficia de back-up in mod automat, transfer de poze, muzica, date pe calculator utilizand gratuit serviciul My Phone.

Alte detalii

Telefonul mobil vine echipat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus, receptor GPS, plus player muzical si video. Fiind dotat cu Windows Mobile, terminalul va dispune si de suita Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote , PDF viewer).

Modelul LG GM750 este disponibil exclusiv in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai din toata tara, la preturi incepand cu 229 euro cu TVA inclus pentru abonamentele incheiate pe doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea