Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil muzical #dolby #lg gm200

LG GM200, un entry-level cu tehnologia Dolby

Compania coreeana LG a anuntat lansarea unui nou telefon mobil muzical , modelul GM200.

Terminalul este un entry-level, dar care vine dotat cu difuzoare stereo cu sunet Dolby .

Specificatii tehnice

LG GM200 este un candybar care masoara 106 x 48 x 14,7 mm, are ecran de 2 inch, dar cu o rezolutie destul de modesta de doar 176 x 220 px.

Atuul noului telefon este difuzorul incorporat si sistemul de sunet Dolby. Reprezentantii companiei declara ca  spre deosebire de alte telefoane mobile, LG GM200 nu mai are nevoie de casti atasate pentru ca utilizatorul sa asculte radioul.

Modelul mai dispune si de o tehnologie speciala, tot Dolby, care asemenea CrystalTalk-ului a celor de la Motorola reuseste sa regleze automat volumul sunetului in functie de zgomotele din ambient.

Alte detalii

LG GM200 are doar 30 MB memorie interna, dar vine cu slot pentru card microSD. Terminalul mai are o camera foto de 2 MP, fara flash sau autofocus, dar care poate face capturi video la o rezolutie QCIF cu 15 cadre pe secunda (fps).

Terminalul are player muzical incorporat, suporta mesaje SMS, MMS si e-mail, dar nu dispune de nici un fel de conectivitate, maximul lui GM200 fiind Bluetooth-ul. Radio-ul din dotare are RDS si antena incorporata.

LG nu a anuntat data exacta de lansare, dar se asteapta ca GM200 sa fie disponibil pe piata globala din luna mai a lui 2009. Pretul terminalului nu a fost nici el anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea