Stiinta & Tehnologie

#sdk #gm730 #coreea #aplicatii #lg store

LG deschide un magazin online de aplicatii pentru mobile

LG Electronics anunta deschiderea unui telefoane mobile LG.

"Ca raspuns la cererea in crestere a consumatorilor pentru continut software, LG isi extinde portofoliul de aplicatii si continut"
, a declarat Dr. Skott Ahn, presedintele companiei Mobile Communications a LG Electronics. Scopul LG "App Store"

In scopul mentinerii standardelor inalte de calitate, atat LG cat si furnizorii de continut au selectat atent cele mai potrivite aplicatii, care au fost supuse unor teste riguroase de calitate, inainte ca acestea sa fie disponibile pentru descsrcare.

Astfel, utilizatorii pot descarca cu incredere aplicatiile, stiind ca acestea corespund reglementarilor in vigoare in ce priveste funtionalitatea. Magazinul de aplicatii LG este asociat cu LG Mobile Developer Network, o platforma proiectata pentru dezvoltatorii terti de software, care creeaza jocuri si aplicatii pentru telefoanele mobile LG.

Aplicatiile sunt testate prin intermediul programului Virtual Developer Lab, si descarcate prin programul Over-The-Air. In prezent, site-ul accepta Java SDK, iar pana la sfarsitul anului va fi optimizat pentru OTA D/L, pentru dowloadarea de widget-uri.

Lansare de telefon LG

Deschiderea magazinului online de aplicatii LG coincide cu lansarea celui mai nou terminal smartphone LG , model LG GM730, care a fost prezentat in cadrul targului CommunicAsia, din luna iunie. Pentru a accesa magazinul de aplicatii LG, utilizatorii pot vizita site-ul dedicat acestuia.

De aici acestia pot descarca aplicatiile sau pot accesa site-ul direct de pe telefonul LG GM730 prin activarea butonului "Quick key box" din partea de jos a ecranului si prin selectarea iconului App. In viitor, tot mai multe telefoane LG vor fi prevazute cu functii de acces la magazinul de aplicatii LG.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea