Stiinta & Tehnologie

#lg #optimus #lg optimus #smartphone

LG data in judecata pentru problemele lui Optimus 2X

LG a fost data in judecata pentru problemele handsetului sau, LG Optimus 2X , primul telefon dual core din lume sau, in varianta sa americana.

Dup ace a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca este primul telefon dual core din lume, terminalul se dovedeste mai degraba o bataie de cap pentru producatorul sau.

Cunoscut in SUA drept T-Mobile G2x, terminalul vandut de operatorul T-Mobile are probleme cu ecranul, se blocheaza des si se inchide in mod neasteptat, conform unor plangeri ale clientilor. Astfel de plangeri au existat chiar din ziua in care telefonul a fost lansat, dar LG nu a raspuns utilizatorilor si nu a promis nici vreo rezolvare pentru buguri, potrivit mobilissimo.ro.

Clientii nemultumiti au dat in judecata firma producatoare. Cel mai probabil, producatorul va ajunge la o intelegere cu clientii nemultumiti, platindu-le despagubiri pentru a evita probleme mai grave, care ar dauna imaginii.

incorporeaza procesorul Tegra 2 de la Nvidia, despre care s-a spus pana acum ca va fi procesorul viitoarei generatii de tablete PC . Astfel, smartphone-ul LG Optimul a fost ridicat la rang de superphone, o noua categorie de telefoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea