Stiinta & Tehnologie

#ces innovations awards #telefon mobil #lg vx9700 dare

LG Dare pleaca acasa cu un premiu CES

Editia de anul acesta a premilor ces innovations awards a fost gazda unui nou premiat.

Modelul LG VX9700 Dare a primit premiul cel mare la categoria de terminale Wireless.

Specificatiile tehnice ale invingatorului

LG Dare masoara 104 x 56 x 13 mm si cantareste 107 grame, are un ecran de 3 inch TFT sensibil la atingere cu reactie haptica si rezolutie de 240 x 400. Mai mult ecranul suporta 262.000 de culori si functii de recunoastere a scrisului de mana.

Camera foto din dotare nu este cea mai puternica, avand doar  3,2 megapixeli, dar aceasta are lentile Schneider-Kreuznach si poate face capturi video la rezolutie maxima de 640 x 480 pixeli.

Navigarile pe internet se fac printr-un broswer web complet HTML, iar terminalul suporta conectivitate Bluetooth 2.1 cu A2DP. LG Dare vine cu un card microSD la pachet.

Cei mai multi participanti

In afara de LG Dare, compania coreeana a avut cele mai multe terminale nominalizate, printre care si telefoanele LG CB630 Invision si LG CU920 Vu. Rivalii Samsung, au avut in joc nu mai putin de cinci  mobile, adica Samsung Access, Epix, Highnote, Instinct si Z400.

Alte terminale nominalizate au fost Motorola ZN4 Krave, BlackBerry Pearl Flip 8220 si BlackBerry Bold 9000. Dispozitivele mobile care au intrat in competitie au fost selectate doar dintre cele care distribuie prin operatorii de telefonie mobila din Statele Unite.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea