Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #slider #new chocolate #bl20 #lg #ifa 2009

LG Chocolate BL42 a fost prezentat oficial

Terminalul LG Chocolate BL42 a fost prezentat oficial, denumirea lui fiind de fapt BL20 New Chocolate .

Modelul BL20 a fost pentru prima data vazut pe Internet alaturi de noul Chocolate, versiunea LG BL40 .

Specificatii tehnice

Modelul a fost reperat in brosura standului LG de la IFA 2009 , targ de electronice care se desfasoara in prezent la Berlin. Din pacate, detaliile tehnice ale acestui model raman in continuare foarte putine.

In prezent se stie ca asemenea lui BL40, modelul LG BL20 este inca un terminal din seria Black Label. Telefonul are un ecran mai modest, de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 265.000 de culori si nu 65.000 cum a fost indicat initial.

Totusi, modelul va suporta conectivitate 3G cu HSDPA, dar din pacate nu va avea interfata S-Class 3D , aceasta fiind dedicata modelelor LG cu ecran sensibil la atingere. Slider-ul pare sa fie un terminal din categoria mid-range cu o camera foto de 5 MP cu autofocus.

Alte detalii

Terminalul LG BL20 New Chocolate va mai veni echiapt cu player muzical si radio FM si conectivitate Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP pentru atasarea castilor audio wireless.

Modelul are o memorie interna de 130 MB, dar posibil sa dispuna de slot pentru card microSD. Initial se preconiza ca telefonul va fi disponibil din luna august 2009, din pacate data exacta a lansarii ramane necunoscuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea