Stiinta & Tehnologie

#lg carmen #samsung gt m5650 #touchwiz

LG Carmen si Samsung GT M5650 apar pe internet

Rivalii coreeni Samsung si LG lucreaza in prezent la noi telefoane mobile.

Modele in cauza sunt LG Carmen si samsung gt m5650, iar cele doua s-ar putea lansa oficial la inceputul anului 2010.

LG Carmen

Noul telefon mobil LG care poarta numele de cod Carmen va fi un terminal entry-level care va costa in jur de 150 USD. Desi detaliile tehnice ale noului terminal sunt putine, sursele de la PhonesDB.com indica faptul ca dispozitivul va avea in dotare o camera foto de 2 MP.

Candybar -ul va suporta mesaje SMS, MMS si e-mail si vine echipat cu Bluetooth. Desi nu este confirmat, fiind un model entry-level, este posibil ca telefonul sa dispuna de un maxim de conectivitate EDGE. Se mai cunoaste faptul ca LG Carmen are o rezolutie modesta a ecranului de 176 x 206 pixeli.Samsung GT M5650

In tabara opusa, Samsung pregateste un nou telefon cu ecran sensibil la atingere care se aseamana foarte mult cu modelul Samsung Corby, lansat recent si pe piata autohtona, mai ales ca unele specificatii tehnice ale noului GT M5650 coincid cu cele ale lui Corby.

Asemenea dispozitivului deja lansat, Samsung GT M5650 ar putea masura in jur de 103 x 56,5 x 12 mm si sa vina dotat cu un ecran tactil de 2,8 inch. Rezolutie display-ului este in cazul ambelor modele QVGA de 240 x 320 pixeli.

Se stie deja ca telefonul dispune si de player muzical si video cu suport pentru o serie de formate. Totodata, imaginile aparute pe internet mai indica faptul ca Samsung GT M5650 dispune de interfata de utilizator TouchWiz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea