Stiinta & Tehnologie

#new chocolate #lg bl40 #octombrie #europa #telefon mobil

LG BL40 New Chocolate va fi disponibil din octombrie

Dupa ce compania coreeana LG a prezentat primele imagini cu noul terminal Chocolate de-a lungul mai multor luni, acestia anunta ca telefonul va fi oficial disponibil din luna octombrie.

Pana acum, lg bl40 new chocolate a aparut pe Internet intr-un videoclip de prezentare si o serie de fotografii.

Specificatii tehnice BL40

LG Chocolate BL40 a fost anuntat oficial in luna august, iar lista specificatiilor tehnice prezinta terminalul avand un ecran tactil de 4 inch cu functii multi-touch asemenea ecranului de iPhone. Totodata, display-ul are o proportie de vizualizare de 21:9 si rezolutie de 800 x 345 pixeli, iar modelul prezinta o interfata de utilizator dual activa cu suport Flash.

Noul telefon mobil va avea tastatura virtuala QWERTY completa si o conectivitate ridicata, 3G cu HSDPA si Wi-fi, plus receptor GPS, pe langa standardele GPRS, EDGE, Bluetooth si USB. Modelul dispune si de o camera foto de 5 MP cu flash LED si functii de autofocus si geo-tagging. LG New Chocolate este al patrulea model din celebra gama LG Black Label Series. Varianta originala a telefonului LG Chocolate a fost lansata la nivel global in luna mai din 2006, modelul devenind in scurt timp cel mai cunoscut telefon din istoria companiei.

Alte detalii

Noul LG BL40 New Chocolate vine cu player muzical si video incorporat, iar telefonul are suport DivX pentru playback video. Mai mult, asemenea altor terminale LG (Renoir sau Arena) si acesta va dispune de iesire TV si suport sunet Dolby Mobile .

LG New Chocolate va fi disponibil incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului in 54 de tari. In luna octombrie modelul se va lansa in Europa. Pretul telefonului nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea