Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #lg bl20 #new chocolate #tactil #videoclip

LG BL20 New Chocolate apare intr-un videoclip oficial

Asemena lui LG BL40 New Chocolate , terminalul BL20 a aparut pe Internet intr-un videoclip de prezentare imediat dupa anuntarea oficiala a terminalului.

LG BL20 New Chocolate este o versiunea mai modesta a lui LG BL40 din punctul de vedere al specificatiilor tehnice.

Specificatii tehnice


Chiar daca un model anuntat oficial, nici in prezent se cunosct prea multe detalii despre acest telefon. Modelul LG BL20 este inca un terminal din seria Black Label. Telefonul are un ecran mai modest decat LG BL40, de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 265.000 de culori si nu 65.000 cum a fost indicat initial.

Totusi, modelul va suporta conectivitate 3G cu HSDPA si o versiunea "non-tactila" a interfetei de utilizator proprietara LG, S-Class 3D . Slider-ul pare sa fie un terminal din categoria mid-range cu o camera foto de 5 MP cu autofocus. Terminalul LG BL20 New Chocolate va mai fi echipat cu player muzical si radio FM si conectivitate Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP pentru atasarea castilor audio wireless. Modelul are o memorie interna de 130 MB, dar posibil sa dispuna de slot pentru card microSD.

Alte detalii

Recent, coreenii de la LG au deschis inca o filiala in Amstelveen, Olanda, iar odata cu acest eveniment au prezentat si modelul LG BL20 New Chocolate, dar acesta a fost afisat in stand in mai multe variante de culori ca, negru cu argintiu, alb cu roz sau visiniu cu argintiu.

Initial se credea ca modelul va veni intr-o singura varianta de culore, negru cu rosu. Totodata se preconiza ca telefonul va fi disponibil din luna august 2009, din pacate data exacta a lansarii ramane in continuare necunoscuta.

LG BL20 New Chocolate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea