Stiinta & Tehnologie

LG anunta LG KF600 cu tastatura unica InteractPad

LG Electronics (LG), unul din principalii jucatori mondiali in ce priveste designul si tehnologia din domeniul comunicatiilor mobile, a introdus o interfata avansata de utilizare pentru noul telefon LG KF600. Acesta include si o tastatura InteractPad, ceea ce face ca LG KF600 sa fie si mai atractiv si usor de folosit, fara a reduce din numarul caracteristicilor avansate.

Pe langa faptul ca este functional , noul LG KF600 are si un stil deosebit, ce i-a adus premiul „iF product design ” in 2008 datorita siluetei trendy, finisajelor glossy si interfetei cu teme inspirate de Keith Haring.

LG KF600 se deosebeste de alte terminale prin InteractPad, o tastatura senzitiva virtuala de navigare situata sub ecranul principal. Aceasta inlocuieste tastele de navigare fizice cu taste specifice virtuale care se schimba pentru a raspunde functiei folosite.

La trimiterea mesajelor, tastatura InteractPad arata doar tastele necesare pentru realizarea facila a acestei functii. La folosirea player-ului multimedia, InteractPad se schimba pentru a permite navigarea prin albume, derularea melodiilor sau ajustarea volumului.

PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea