Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #coreea #lg viewty

LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty

Compania coreeana LG are motive de bucurie, dupa ce recent acestia au anuntat ca au vandut 5 milioane de telefoane Viewty .

LG Viewty a fost lansat in urma cu mai bine de un an si este unul din cele mai bune terminale ale coreenilor.

Numaratoare mare

De la lansarea lui, terminalul a fost vandut in peste 350.000 de bucati in Coreea si in 4.650.000 de bucati in Europa si in restul Asiei. Desi initial pretul era destul de piperat, acum telefonul costa putin peste 200 de euro si este unul din cele mai performante de ora actuala.

In prezent modelul Viewty poate fi achizitionat in cinci culori : negru, argintiu inchis, violet, rosu si roz. Pentru a sarbatori cele 5 milioane de unitati vandute, LG va mai lansa terminalul in doua culori noi, albastru deschis si argintiu.

Specificatii tehnice

Dintre lucrurile cu care se lauda LG Viewty este ecranul de 3 inchi TFT cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si sensibil la atingere care se remarca in special prin feedback-ul haptic.

Terminalul dispune de interfata Flash si este un telefon tri-band GSM. Telefonul are camera foto de 5 megapixeli, cu lentile Schneider-Kreuznach, autofocus si flash, plus capabilitati de inregistrare video in rezolutie VGA cu 30 fps si calitate QVGA cu 120 fps.

Cand vine vorba de conectivitate, LG Viewty stie HSDPA, GPRS, EDGE si Bluetooth A2DP, USB 2.0, are playere video si de muzica, FM radio cu RDS incorporat, WAP 2.0, browsere HTML si e-mail. Viewty poate sa vizualize documente, are 170 MB memorie interna si ofera suport de card microSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea