Stiinta & Tehnologie

#lexus sc #versiune de serie #coupe cabrio

Lexus SC ar putea fi produs in versiune de serie

Conform unui raport recent, Lexus dezvolta o masina sport care ar putea reinvia numele "SC". Detaliile sunt limitate, dar revista Best Car sugereaza faptul ca modelul va fi total diferit de coupe-ul cabriolet produs pana in 2010.

Masina va fi influentata de conceptul LF-LC despre care vice-presedintele de marketing al Lexus a confirmat recent ca va merge in productia de serie. Acest lucru ar putea insemna si faptul ca LF-LC va adopta numele SC atunci cand va fi lansat.

Indiferent ce se va intampla, printre motorizari vom gasi un V6 hibrid de 3.5 litri 350 CP si un V8 de 4.6 litri cu 500 CP. LF-LC Hybrid Concept a fost prezentat prima data la Salonul Auto de la Detroit in 2012, iar de atunci au mai prezentat o varianta in culoarea albastru opal, in Australia.

Este un semn bun atunci cand Lexus prezinta coupe-uri concept, dar marea intrebare ramane "cand va ajunge in productia de serie?".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea