Stiinta & Tehnologie

Lansare Renault Laguna Coupe

Lansarea celei de-a treia generatii Laguna, de catre Renault, a fost primita la salonul auto de la Frankfurt, de anul trecut, cu entuziasm de catre fanii marcii franceze. Nu exista insa, la acea vreme si o varianta laguna Coupe, fiind inca in stadiul de proiect. Anul acesta, Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, dar si Festivalul de Film de la Cannes, doua evenimente foarte mediatizate, au constituit un bun prilej pentru francezii de la Renault de a prezenta noul model Laguna Coupe . Astfel, duminica seara, autoturismul a fost prezentat oficial la Festivalul de Film de la Cannes.

Galerie foto cu noul Renault Laguna Coupe

In comparatie cu prototipul, automobilul de serie are plafonul putin mai ridicat si este ceva mai inalt, multumita suspensiilor care fac rotile sa para ca abia incap sub aripile masinii, conform Worldcarfans.com.

Laguna Coupe va fi disponibil cu doua noi motoare V6 . Varianta diesel furnizeaza 235 cai putere (173kW), in timp ce motorul pe benzina V6 de 3,5 litri are o putere de 240 de cai (175kW).

Laguna Coupe accelereaza de la 0 la 100 de kilometri la ora in mai putin de 7 secunde. Mai multe detalii privind datele tehnice vor fi furnizate de catre producatorul francez in luna septembrie, la Salonul Auto de la Paris.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea