Stiinta & Tehnologie

#europa #china #landwind cv9

Landwind CV9: Chinezii se intorc in Europa

Landwind va reveni pe piata europeana cu noul sau minivan CV9. Chinezii de la Jiangling Motors Holding nu se afla la prima incercare de a patrunde aceasta piata, prima tentativa avand loc in 2005.

La acea vreme s-au lovit de rezultatele dezastruaose obtinute la testele de siguranta EuroNCAP. Modelul ales pentru a reveni in Europa este un  MPV low-cost, proiectat de compania italiana IDEA, prezentat initial la noi pe continent sub numele de Fashion. Masina este vanduta in China din 2006, cu denumirea de Fengshang.

Landwind CV9 masoara 4,4 metri in lungime si este disponibila in doua configuratii: 4 si 6 persoane. Modelul va fi comercializat incepand cu vara acestui an in Tarile de Jos , la un pret de 14.495 lire sterline. Motorizarile disponibile vor fi de 1,6 si 2,0 litri, pe benzina.

In echiparea standard, europenii vor primi ABS, aer conditionat, MP3 Player , senzori de parcare. Obiectivul constructorului chinez este de a vinde acest model in 27 de tari din comunitatea europeana, pana in 2011, inclusiv, creand astfel o retea de vanzare si service adecvate. CV9 va avea o garantie de 3 ani sau 100.000 km. Pana una-alta au si dat drumul unui site destinat exclusiv, pietelor europene.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea