Stiinta & Tehnologie

#lamborghini #automobile #masini

Lamborghini vrea sa produca o masina “normala”

Producatorul italian Lamborghini doreste sa isi completeze portofoliul cu un autoturism care sa satisfaca nevoile de zi cu zi ale proprietarului sau. Astfel, reprezentantii de supermodele sport Lamborghini au declarat ca si-au propus sa isi extinda aria de acoperire , cu un model ”normal”.

Autoturismul Lamborghini care va putea fi condus zilnic si in orice imprejurare de proprietarul sau ar urma sa apara peste cativa ani, potrivit seful casei din Sant ’Agata Bolognese , Stephan Winkelmann, citat de agentia de stiri Reuters, scrie Automotive News.

Pana la aparitia automobilului, reprezentantii Lamborghini au de facut studii pentru identificarea segmentului ideal in care va fi plasat viitorul model, precum si a sinergiilor in cadrul grupului Volkswagen (din care marca italiana face parte), care vor permite optimizarea cheltuielilor de dezvoltare si productie aferente acestei initiative.

Lamborghini este un constructor italian de automobile sport cu sediul in micutul sat italian Sant'Agata Bolognese, de langa Bologna. Lamborghini este in prezent o companie a producatorului german de autoturisme Audi AG, care la randul sau este detinut de catre Volkswagen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea