Stiinta & Tehnologie

L600V, inca un terminal 3G de la LG

Divizia de Comunicaţii Mobile de la LG Electronics a lansat al doilea terminal mobil LG 3G în reţeaua Vodafone. Modelul L600V este un telefon 3G de dimensiuni mici (are o grosime 18 mm şi o greutate de 95 de grame) ce oferă acces la toate serviciile Vodafone Live !. L600V aduce nou pentru categoria lui tastele speciale de langă display-ul LCD frontal care facilitează accesul la playerul Mp3 , nemaifiind necesară deschiderea telefonului.

Memoria internă de 7MB a terminalului poate fi suplimentată printr-un card extern, astfel încat utilizatorii nu mai trebuie să îşi facă griji în ceea ce priveşte spaţiul de stocare a melodiilor, fotografiilor sau a videoclipurilor. Terminalul L600V este unul multitasking, permiţand ascultarea melodiilor în timp ce se trimite un sms, se fac poze ori se butonează meniul. "Prin lansarea acestui terminal 3G, LG şi-a îndreptat atenţia către tinerii activi, iubitori de distracţie, care îşi doresc ca telefonul lor mobil să fie un gadget multifunţional.

Lansarea terminalului L600V întăreşte poziţia LG pe piaţa locală 3G, compania demonstrand că vine mereu cu produse de ultimă generaţie destinate consumatorilor pentru care tehnologia se integrează unui stil de viaţă", a declarat Han Khyu, preşedinte LG Electronics Romania. Camera video este de 1.3 megapixeli (1280 x 1024 pixeli ), playerul Mp3 suportă formate de fişiere MP3, AAC, AAC+, displayul intern este de 176 x 220 pixeli TFT, 256K culori, iar cel extern TFT 64K culori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea