Stiinta & Tehnologie

#L200 #pickup

L200, un japonez la Bangkok VIDEO

L200, pickup-ul emblematic al companiei Mitsubishi, este un adevarat „expat”. El a fost adoptat de multi ani de patria adoptiva Thailanda. Un motiv cat se poate de logic pentru companie de a prezenta versiunea actualizata la Bangkok, inaintea restului lumii.

Noul L200 nu este de fapt decat un facelift, la jumatate de drum pentru generatia actuala, prezentata in 2014. Totusi, pickup-ul a ajuns la o „maturitate” desavarsita – are 40 de ani. Iar japonezii nu s-au incurcat cu „jumatati de masura” sau cu zecimi, cum fac alti producatori. Astfel, spre deosebire de alte modele, care la facelift trebuie puse la microscop, aici schimbarile sunt vizibile… si de pe Statia Spatiala Internationala.

Cel mai probabil, Mitsubishi si-a dorit sa mentina L200 competitiv in extrem de disputatul segment al pickup-urilor de o tona. si, in plus, vehiculul comercial pare pregatit pentru urmatorii 40 de ani… Stilul este cat se poate de radical – conceptele recente fiind o sursa perfecta de inspiratie. Evident, noua tematica „Dynamic Shield” ar putea suscita ceva comentarii negative. insa, asa cum s-a vazut si la modele noi, precum Eclipse Cross, acesta este viitorul designului Mitsu.

Prezentat la Bangkog, produs la uzina locala Laem Chabang si disponibil prima oara in Thailanda, L200 este un efort global. De aceea, pickup-ul va ajunge rapid in zona ASEAN, Oceania, Orientul Mijlociu, Europa, Africa si America Latina – in total, pe aproximativ 150 de piete mondiale. Cu mentiuni precum „Engineered Beyond Tough”, L200 nu este doar un „manifest” al stilului casei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea