Stiinta & Tehnologie

# superremorci # remorci #krone

KRONE – Cele mai bune semiremorci din Europa – Calitate si durabilitate

In urma unui sondaj realizat de ETM – Euro Transport Media - Krone a castigat premiul de "Cel mai bun brand al anului 2017". Premiul a fost votat de cititori. Bernard Krone a fost foarte incantat de premiu, el fiind fericit sa stie ca a castigat increderea oamenilor in urma parerilor pozitive de la clienti vizavi de semiremorcile de marca Krone.

 

Produsele Krone realizate de aceasta companie germana din Hamburg sunt apreciate la nivel mondial pentru design, calitate, fiabilitate. Aceasta companie se afla pe primele locuri in TOP-ul brand-urilor care produc semiremorci si care folosesc materii prime de calitate si furnizorii cei mai buni pentru acestea.

In luna noiembrie a anului 2018, Krone a participat la targul Solutrans din orasul Lyon din Franta pentru a prezenta noile produse la aceasta Expozitie Internationala de solutii de transport rutier si urban. De asemenea Krone isi consolideaza pozitia si in aceasta tara, deschizand o filiala la Lyon.

In acest an, Krone a prezentat la Salonul Auto International de Autovehicule Comerciale - IAA - din Hanovra produse extraordinare, modele de vehicule practice, remorci, servicii complete. Produsele prezentate au fost: Container Chassis, Profi Liner, Profi Liner TIR, Cool Liner, Smart Birdview, Safe Curtain, Punte Krone de remorci Mega. Standul Krone avea drept motto: "Conexiuni inteligente".

Bernard Krone isi doreste "sa realizeze remorci, semiremorci pentru un transport de marfuri sigur, iar furnizarea datelor de transport sa se realizeze la timp, intr-un mod corect si cat mai eficient. Bernard Krone vrea sa creasca calitatea in continuare astfel incat clientii sa aiba numai beneficii, sa fie mai economici pe drum. Are ca scop sa pregateasca remorci cu ajutorul inteligentei artificiale, pentru a obtine rezultate si mai bune in viitor, pentru a face transportul mai eficient, intr-un mod inteligent".

Cei care sunt interesati de semiremorci Krone pot gasi aici toate tipurile de semiremorci – platforme, prelate, basculante, transporturi agabaritice, cisterne, transporturi auto, cu podea culisanta, etc. Pe site sunt semiremorci second hand de marca Krone, Fruehauf, LAG, Schmitz, Kogel, Humbaur, Kelberg, Goldhofer, etc.

Krone este cunoscut in lume mai ales ca producator de semiremorci frigorifice, semiremorci prelate, camionete si nave tip container. Produsele sunt apreciate pentru consum redus, zgomot mic, durabilitate mare, calitate inalta, stabilitate, flexibilitate, functionalitate excelenta, confort. Acest brand are o retea extinsa de filiale la nivel international care ofera si servicii de reparatii cu specialisti profesionisti in domeniu.

Despre semiremorcile prelate produse de Krone se spune ca sunt cele mai bune de pe piata in acest an. Marca germana Krone are in prezent si cele mai bune semiremorci prelate care se remarca prin caracteristici de rezistenta, tehnologie de fabricatie inalta. Au capacitatea de a rezista celor mai nefavorabile conditii, lucru foarte important in sectorul transporturilor de acest fel.

Toate semiremorcile sunt proiectate cu meticulozitate in cele mai mici detalii, dotate cu elemente, materiale de cea mai inalta calitate, sunt produse foarte rezistente si extraordinar de bine realizate. Prin alegerea acestor semiremorci clientii au garantia ca ele vor indeplini toate asteptarile lor in acest domeniu al industriei auto. Semiremorcile sunt de mare capacitate, sunt fabricate de profesionisti in domeniu si au cea mai sofisticata tehnologie.

Despre semiremorcile frigidere de marca Krone se stie ca sunt practice, eficiente, robuste, calitative. La semiremorcile Krone cutia de viteze este perfecta, se adapteaza perfect unui camion profesional. Semiremorcile dispun de echipamente suplimentare, elemente de cea mai inalta calitate care au tehnologie germana apreciata in toata Europa.

Astfel de semiremorci sunt realizate de cei mai buni profesionisti din Germania si chiar din Europa in domeniul transporturilor. Acest lucru a dus la obtinerea unor semiremorci de foarte buna calitate, pentru ca producatorii cunosc caracteristicile vehiculelor foarte bune si isi pot consilia clientii spre a putea avea grija corect de ele.

Daca alegi marca Krone inseamna ca ai ales calitatea si flexibilitatea!

Cei care decid sa achizitioneze o semiremorca Krone second hand, care a fost verificata in service auto si care este in stare buna de functionare, pot fi siguri ca au facut o alegere buna.

Acest brand nu si-a dezamagit niciodata clientii, a reusit de-a lungul anilor sa-si mentina clientii vechi si sa atraga an de an clienti noi din toata lumea. In prezent despre Krone se spune ca este unul dintre cele mai bune branduri de prim rang la nivel international in lumea transportului si logisticii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea