Stiinta & Tehnologie

#radio #benzina #motor #diesel #faruri #jante #Sorento facelift #geamuri electrice

Kia Sorento facelift este disponibila si in Romania

Versiunea imbunatatita a modelului Kia Sorento s-a lansat oficial pe piata din Romania, la un pret de pornire de 25.363 de euro (TVA inclus). SUV-ul celor de la Kia este disponibil in doua versiuni: una de baza (pe benzina), respectiv una de top (diesel).

Versiunea de baza a lui Kia Sorento facelift este dotata cu un motor pe benzina de 2.4 litri GDI, capabil sa dezvolte 192 de cai putere.

La aceasta se adauga o cutie de viteze cu transmisie manuala si tractiune pe fata. In ceea ce priveste dotarile standard, clientii au parte de geamuri electrice in fata, servodirectie, faruri de zi tip LED, airbag-uri frontale si laterale, radio CD cu MP3, jante de 17 inci din aliaj, sistem ABS. Pretul acestei versiuni este 25.368 de euro.

Clientii au la dispozite si performanta versiune diesel (motor CRDI de 2 litri si echipare standard Base), la pretul de 27.23 de euro.

Sursa foto: carsession.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea