Stiinta & Tehnologie

#masini kia pro-cee'd lansare

Kia Pro-Cee'd ataca Europa

La opt luni dupa lansarea modelului cee ’d in cinci usi, Kia ne arunca o noua provocare: pro-cee’d in 3 usi.
In Romania, cee’d in 5 usi a relansat imaginea Kia in Romania. Va avea noul model rezultate la fel de spectaculoase? Are toate atuurile

Odata cu lansarea lui ceed, brandul corean Kia s-a impus, in sfarsit, si pe piata romaneasca, importatorul roman vanzand de peste 4 ori mai multe unitati decat estimase. Este de asteptat ca ascendenta coreenilor in Romania sa continue odata cu lansarea noului hatchback pro_cee’d in 3 usi. Produs in fabrica din Zilina, Slovacia, pro_cee’d va fi disponibil cu aceleasi optiuni de motorizare si caracteristici tehnice ca si fratele sau mai mare, in 5 usi. Vestile bune sunt ca pro-cee’d este mai ieftin, are garantie extinsa (7 ani/150.000 km) si, odata cu masina, clientul primeste si cardul gratis de asistenta rutiera, lansat odata cu Pro_Cee’d de Kia Rom Auto la Bratislava.

Designul masinii este complet schimbat, pastrand numai capota si aripile fata de la modelul in 5 usi, in rest dispunand de o noua structura exterioara, care ii confera mult mai mult stil. In fata, caroseria a fost extinsa cu 10 mm si putin coborata, farurile sunt complet redesenate, iar bara de protectie este mai joasa si spoilerul mai proeminent. Designul precis si sportiv ce caracterizeaza exteriorul lui pro_cee’d se reflecta si in interior: suprafete netede, fabricate in Europa pentru a se potrivi gusturilor de aici, posibilitatea de a alege intre 3 tipuri de tapiterii si niveluri de echipare, 4 concepte de interior (Basic, Rainbow - Blue sau Blush -, Classic si Sporty), 4 modele de consola centrala (Black, Silver, Blue sau Blush) si 7 tipuri de material.

3 cutii de viteze si 5 motoare Euro4

Ca toate modelele familiei cee’d, si acesta are in dotarea standard RDS radio/CD player compatibil MP3, functie de marire a volumului odata cu marirea vitezei si patru boxe - cate una in fiecare portiera. Echiparile EX si TX au in plus doua difuzoare fata (6 boxe in total) plus conexiuni USB, AUX si iPod.

3 cutii de viteze si 5 motoare Euro4 echipeaza noul pro_cee’d. Puterea acestora este cuprinsa intre 90 CP si 143 CP, incluzandu-l si pe popularul diesel de 1.6 litri/115 CP, fabricat in Slovacia, care, dupa estimarile constructorului, va fi una dintre cele mai frecvente alegeri ale viitorilor clienti.

Alte atuuri marca pro_cee’d - 6 airbaguri standard (lucru care o recomanda drept una dintre cele mai sigure masini din segmentul C), ESP automat care opereaza tot timpul, geamuri hidrofobe, acoperite cu o protectie care respinge apa, sistem de parcare cu 4 senzori disponibil pentru pachetele EX si TX, sistem TPMS (Tyre Pressure Monitoring System), care indica presiunea in pneuri sau o eventuala pana cu ajutorul unor senzori instalati in roti. Toate modelele pro_cee’d sunt prevazute cu sistem ISOFIX pentru ancorarea scaunului pentru copii.

Asadar, clientii noului pro_cee’d vor putea alege dintre toate optiunile disponibile pana acum la modelele familiei cee’d, care includ 5 motorizari, 3 nivele de finisare a echipamentelor, 4 concepte de interior, 4 tipuri de consola centrala, 7 tapiterii diferite si 12 culori exterioare. Pretul noului model lansat de Kia porneste de la 9.600 euro (fara TVA ). (Bratislava)

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea