Stiinta & Tehnologie

KF600 – telefonul cu meniu virtual intuitiv de la LG, acum si pe piata din Romania

LG Electronics lanseaza pe piata din Romania noul terminal KF600. Terminalul, castigator al premiului IF design award in 2008 pentru cel mai bun produs, are un design elegant si este dotat cu un numar mare de functii avansate, usor de utilizat datorita interfetei unice InteractPad.

Interfata InteractPad inlocuieste tastele de navigare fizice cu taste specifice virtuale care se schimba pentru a raspunde functiei folosite. Acesta interfata noua vine ca o solutie la nevoia consumatorului de a naviga mai usor prin multitudinea de functii multimedia oferite de telefoanele mobile actuale.

Interfata InteractPad a noului LG KF600 si tastatura senzitiva virtuala arata doar tastele necesare pentru realizarea facila a unei functii, eliminand distragerea atentiei. Aceasta este mult mai flexibila decat tastatura clasica, utilizatorul nefiind nevoit sa memoreze corespondenta dintre o tasta si functia pe care o acceseaza. Acesta tastatura virtuala vine cu dimensiuni mai mari si este mai bine compartimentata, facilitand astfel utilizarea.

InteractPad este interfata ideala pentru accesarea functiilor multimedia precum player-ul audio digital al telefonului KF600, camera foto si camera video. Existenta unui corespondent virtual pe interfata pentru fiecare functie transforma telefonul intr-un terminal intuitiv, extrem usor de utilizat.

Cititi continuarea articolului pe PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea