Stiinta & Tehnologie

K810, bijuteria de la Sony Ericsson

Sony Ericsson < . comunicatedepresa.ro/a1" title="A">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a anuntat recent ca, incepand cu al doilea trimestru din 2007, va lansa pe piata din Europa si Asia noul cameraphone Cyber-shot K810. Construit pe platforma de succes a K790/K800, noul K810 are optiunea BestPic care permite utilizatorilor sa faca 9 fotografii in succesiune rapida pentru a alege apoi pe cele pe care doreste sa le pastreze. Prea multe schimbari de fond nu au fost facute, singurul lucru care merita mentionat fiind faptul ca tastele camerei se aprind atunci cand aceasta este activata. Cu ajutorul acestora, userul poate schimba rezolutia imaginii sau self-timer-ul fara a fi nevoit sa intre in meniuri.

K810 este echipat cu un flash Xenon cu Red Eye reduction si un nou software cu ajutorul caruia se pot rezolva problemele legate de contrast sau expunere, dupa ce fotografia a fost realizata. La capitolul multimedia K810 vine cu un player video si audio, suport pentru TrackID (poti identifica melodiile ascultate la radio) si un receiver FM built-in. Fotografiile, clipurile sau melodiile pot fi stocate pe cardul de memorie de 128 MB Memory StickMicro sau in memoria interna a telefonului care din pacate nu este insa decat de 64 Mb.

Cu o " title="o">o grosime de 17 mm, K810 are un display TFT generos de 2 inch, cu o rezolutie QVGA care poate duc epana la 256k de culori. Alte optiunui ale noului model sunt: aplicatie RSS, suport pentru Java MIDP 2.0, hands-free speakerphone, USB si Bluetooth 2.0. Din pacate, K810 nu suporta EDGE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea