Stiinta & Tehnologie

#mobat #howler #romania #cobra #gi joe #telefon #joc mobile

Jocul G.I. Joe ajunge pe telefoanele din Romania

Aceasta este produs de EA Mobile, sub licenta Hasbro. Inc si are ca pornire pelicula hollywoodiana cu acelasi nume.

Jocul mobil G.I. Joe : Ascensiunea cobrei ii are ca eroi principali pe Conrad R. "Duke" Hauser, Shana "Scarlett" O'Hare si Wallace "Rip Cord" Weems.

Actiunea jocului

Cei trei fac parte din G.I. Joe, o unitate militara secreta ce are in componenta barbati si femei antrenati in cele mai dure conditii. Oficial, acesti razboinici nu exista. G.I. Joe poarta un razboi secret impotriva fortelor ce ameninta sa transforme lumea intr-un haos. Aventurile celor trei continua actiunea din film.

Jucatorul se va intra in pielea unuia dintre cele trei roluri si va lupta cu cei mai temuti oameni din comandamentul Cobra, Storm Shadow, Destro sau insuti Comandantul Cobra, ajutandu-se de cele mai noi tehnologii si vehicule. Misiunea principala este de a indruma echipa spre victorie in lupta contra organizatiei Cobra. Trio-ul Duke, Ripcord si Scarlett pot fi controlati pe rand, fiecare dintre ei fiind inzestrat cu o arma unica. Duke poseda o pusca cu luneta, Scarlett manuieste un pistol EMP, iar specialitatea lui Ripcord sunt grenadele.

Side scrolling

G.I. Joe: Ascensiunea cobrei este de tip de joc side scrolling, proiectat in trei moduri rapide, care prezinta actiune multa atat in jocul pe pamant dar si in aer. Jucatorul va putea pilota Howler -ul sau tancul Mobat .

In plus fata de aceste caracteristici speciale, fiecare membru al echipei este protejat de un costum F.I. Joe Accelerator care se incarca automat dupa ce este lovit. Jocul G.I. Joe este disponibil in Romania spre descarcare pe Orange World si Vodafone Live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea