Stiinta & Tehnologie

Jocul CannonBall 8000 Mobile Rally intra pe mobile

CannonBall 8000 Mobile Rally a fost creat de catre danezii de la Kiloo , una din cele mai bune companii dezvoltatoare de jocuri casual din Europa si va fii distribuit prin GlobalFun, companie de distributie de jocuri, recent intrata in parteneriat cu Kiloo.

CannonBall 8000 Mobile Rally este un joc de curse da masini si va incepe sa fie distribuit din 2009.

Masini scumpe

Din spusele companiei titlul se bezeaza pe cursele cu masini scumpe CannonBall care au loc anual. Chiar daca in prezent cunoscatorii acestor activitati este mic, Kiloo spune ca popularitatea curselor a crescut in ultimul an. Totodata, crearea jocului s-a facut ca un mediu de publicitate pentru aceste curse.

In joc, utilizatorul va avea parte de aceeasi regula: curse cu masini scumpe. De asemenea, titlul nu se bazeaza doar pe simple curse de masini, ci mai are si o povestea care se imbina perfect cu stilul de joc arcade .

Despre joc de la oficiali

"Le uram bun venit celor de la Kiloo si suntem curiosi sa vedem evolutia jocului CannonBall 8000 Mobile Rally", a declarat Bertil Krumnack, EVP Sales & Business Development in cadrul GlobalFun.

La randul sau, Tue Damkaer, chief creative officer la Kiloo s-a aratat incantant de parteneriat. "Suntem bucurosi se lucram cu GlobalFun pentru acest proiect. Puterea si resursele pe care le are aceasta companie pe piata o face sa fie cel mai bun partener de distributie pentru jocul nostru” a spus Damkaer.

Din spusele companiei Kiloo, jocul va fi distribuit pe plab global . In acest caz este posibil ca publicul din Romania sa aiba parte de acest joc.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea