Stiinta & Tehnologie

#profesor roman #citroen #istorie

Istoria Citroen - pasiune transformata in carte a unui profesor roman

Poate daca ar fi fost scrisa in Franta sau altundeva in lume, “Istoria Citroen ” in 100 de exemplare ar fi fost considerata editie limitata si cotata la mare pret.

In Romania, insa, dupa cum suntem obisnuti, lucrurile se intampla altfel. La fel a fost si in cazul unui profesor de matematica si a fratelui sau, informatician.

Pasionati inca de mici de marca Citroen, acestia au hotarat sa ii scrie istoria, chiar cu pretul de a se ocupa singuri de editare si tiparire . Astfel, fratii Mavrodin, autorii cartii, au scris "Citroen- 90 de ani de istorie" bazandu-se pe propriile buzunare si pe ajutor informational de la Citroen Franta, fara nici un sprijin sau interes din partea Citroen Romania, dupa cum au declarat acestia intr-un interviu acordat pentru 0-100.ro.

Cartea are 80 de pagini, cu o grafica alb-negru si hartie de o calitate modesta, insa este de inteles avand in vedere ca cei doi frati au platit singuri tiparirea celor 100 de exemplare, fiecare a 10 lei. Cu acelasi pret ei vand cartea si au mai declarat ca vor sa continue seria de carti cu aceeasi tema.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea