Stiinta & Tehnologie

Ipoteza: Ford Focus RS

CarSpySHot.net, site-ul oficial al WCF, au produs cateva imagini editate pe calculator cu posibilul model Ford Focus RS . Sunt multe elemente usor observabile in aceste imagini care ne arata clar faptul ca acestea au fost modificate cu ajutorul calculatorului: culoarea masinii, luminile de pe caroserie, umbrele, in zona unde este amplasata emblema cu RS cat si la nivelul cauciucurilor si a jentilor ce se afla in miscare desi la volan nu se afla nici o persoana. Cu toate acestea exista si o imagine pusa la dispozitie, la sfarsitul anului trecut, de cei de la Ford in care este ilustrata partea din fata a masinii.

Galerie foto cu Ford Focus RS

Cu toate acestea realizarea bodykitt-ului masinii este unul foarte convingator si plin de detalii interesante: grila fata marita, coborata si cu forma trapezoidala, farurile coborate, liniile agresive ale capotei motorului, pragurile laterale, spoilerul spate cu difuzor de aer, evacuarea cromata dubla precum si eleronul amplasat in partea din spate.

Si toata povestea devine cu atat mai realista cu cat toata presa stie ca model Focus RS urmeaza sa fie lansat de cei de la Ford. Prototipuri deghizate cu bodykitt-uri de ST au fost zarite de mai multe ori, cel mai recent la Nurburgring Nordschleife, iar cei de la Ford au recunoscut ca un model concept al lui RS va fi prezentat vara aceasta la British Motor Show. Cei mai optimisti estimeaza puterea noului Focus RS la 350 CP, insa speculatiile indica un motor de 2.5 litri turbo ce dezvolta intre 280 – 300 CP.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea