Stiinta & Tehnologie

#iphone #learn & explore #nikon

iPhone-ul primeste aplicatia Nikon Learn & Explore

Aplicatia Nikon " Learn & Explore" pentru iPhone este disponibila si in Romania si poate fi descarcata gratuit.

Astfel, Nikon aduce populara aplicatie fotografica "Learn & Explore" clientilor iPhone din Europa.

Ce face aplicatia

Pentru a realiza fotografii de calatorie cat mai bune in timpul concediului, utilizatorii pot accesa instantaneu un articol scris de un expert Nikon, pot viziona un tutorial video, pot asculta recomandari audio sau vizualiza exemple uimitoare de fotografii de calatorie. Noua aplicatie poate ajuta utilizatorii si in timpul unei nunti sau al unui eveniment, oferind informatiile privind setarile recomandate ale aparatului foto in conditiile respective.

Pentru cei care doresc sa invete sau sa fie inspirati in momentul fotografierii, noul "tool" asigura informatiile necesare doar consultand telefonul mobil. Aplicatia este perfecta pentru cei care doresc sa aiba la indemana informatiile necesare despre fotografie in timp ce se afla pe teren.

Alte detalii

Destinata fotografilor cu orice nivel de experienta, aplicatia "Learn & Explore" permite accesarea rapida si usoara a unor informatii fundamentale despre fotografie, inclusiv imagini, videoclipuri, comentarii audio si un glosar de termeni fotografici.

Aplicatia Nikon "Learn & Explore" pentru iPhone este disponibila gratuit in limba engleza in Africa de Sud, Belgia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Romania, Rusia , Spania si Suedia. De asemenea, aplicatia este se poate descarca si in Canada si in Statele Unite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea