Stiinta & Tehnologie

#iOS 11 #iPhone 8 #detalii tehnice #smartphone apple #smartphone #apple

iPhone 8, mult mai performant! Primele detalii despre smartphone-ul Apple

iPhone 8 este asteptat cu sufletul la gura de catre fanii Apple. Noul smartphone va fi mult mai performant spre deosebire de modelele anterioare si va avea o camera foto inteligenta.

Noul iPhone 8 va avea un nou sistem de operare: iOS 11. Programatorul Guilherme Rambo a analizat codul programului si au aflat detalii noi despre iPhone 8. Telefonul va avea functia Smart Camera, care va regla automat toate setarile camerei foto, astfel incat fotografia sa fie realizata in cele mai bune conditii, in functie de context, potrivit yoda.ro.

Potrivit primelor informatii, camera telefonului ca avea setari diferite pentru fotografierea copiilor, a animalelor de companie, poze in miscare, in lumina slaba, la spus sau rasarit de soare, artificii si chiar optiunea de fotografiere a unor documente. Mai mult, camera va putea recunoaste automat obiectul sau peisajul pe care trebuie sa il fotografieze si va alege singura modul de fotografiere.

O alta modificare pe care Apple o face noului dispozitiv este renuntarea la butonul home. Acesta va fi inlocuit cu un buton virtual. In plus, va dispune de un sistem Fast Charging si va avea si un dispozitiv de incarcare wireless.

De asemenea, sistemul de recunoastere faciala cu ajutorul camerei in infrarosu, care va debloca noul iPhone, va fi folosit si pentru Apple Pay, scrie GSM Arena.

Sursa foto: youtube.com

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea