Stiinta & Tehnologie

#iphone 6 #iphone #imbunatatiri iphone 6

Iphone 6 si noile iPad-uri se schimba radical

iPhone 6 si noua generatie de iPad-uri vor trece prin modificari radicale, conform unor parteneri ai companiei Apple. Implicati deja in proiectul realizarii noului iPhone, analistii de la KGI Securities au sugerat ca o varianta de telefon cu un display de 5,5 inch ar asigura plasarea produsului in topul preferintelor cumparatorilor din lumea intreaga.

Dimensiunile noului produs Apple se apropie de cele ale unei tablete, dar surse din cadrul companiei sustin ca iPhone 6 va veni in trei versiuni: cea mare, de 5,5 inch, una medie, de 4,7 inch, si un model mini, cu un display de 4 inch. In plus, s-ar parea ca iPhone 6 va fi si mai subtire decat predecesorul sau, actualul varf de gama al Apple, iPhone 5S.

Pentru clientii cu pretentii, va fi disponibila o varianta de lux a iPhone 6, cu ecranul realizat din safir. Totodata, fanii produselor Apple se vor bucura sa afle ca bateria lui iPhone 6 va avea o autonomie mai mare cu 50% decat cea a iPhone 5S, prelungind astfel durata de functionare a gadgetului, cat si un procesor mult mai puternic. Modificari similare vor fi operate si pe noile serii iPad, care ar urma sa fie lansate in cursul acestui an.

Sursa foto: nowhereelse.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea