Stiinta & Tehnologie

#iphone 6 #noul iphone #lansare iPhone #iphone mini

Sa fie acesta noul iPhone? Imagini in premiera si data lansarii

iPhone 6 va testa piata incepand cu luna august in varianta cu display redus. Telefonul cu un ecran de 4,7 inci va fi disponibil pe piata de la jumatatea lunii august, o varianta cu display mai generos, de 5,5 inci, urmand sa fie lansata abia in septembrie.

Cateva imagini cu o carcasa prototip a smartphone-ului au fost deja facute publice de francezii de la nowhereelse.fr, acestia sustinand ca macheta dispozitivului este cea transmisa de designeri producatorilor.



Estimarile facute de Economic Daily News indica o productie de iPhone 6 de peste 80 milioane de unitati in cursul acestui an, chiar si varianta de 4,7 inci starnind deja interesul pasionatilor de gadgeturi, in conditiile in care 5S, ultimul exemplar din serie, are un ecran cu diagonala de doar 4 inci.

Noutatile aduse de iPhone 6 sunt vizibile in designul carcasei, marginile rotunjite ale acesteia si detaliile privind amplasarea butoanelor de comanda pa marginile laterale numarandu-se printre modificarile aduse telefonului inteligent.

Foto: bgr.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea