Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #sharp #iphone 6

iPhone 6, display nou de la Sharp?

Chiar daca iPhone 5 nu a fost lansat inca, Au ">au aparut deja informatii despre generatia urmatoare de smartphone Apple. Display-ul iphone 6 va fi realizat de compania japoneza Sharp , folosind o tehnologie noua.

Apple va colabora cu Sharp pentru noua generatie de iPhone. Compania japoneza va furniza o noua generatie de display-uri p- Si www .acasa.ro/lcd" title="lcd">LCD , bazate pe tehnologia "polisilicon cu temperatura scazuta".

Noua tehnologie va permite reducerea consumului, dar si a grosimii ecranului, potrivit mobilissimo.ro. Ecranele p-Si LCD folosesc un TFT fabricat din silicon policristalin, care ocupa mai putin loc si va lasa mai mult loc spatiu pentru alte componente.

Sharp va incepe productia ecranelor in 2012, la fabrica din Kameyama, folosita in principal pentru producerea de televizoare LCD.

Printre avantajele tehnologiei p-Si ce va fi folosita pentru +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- iPhone 6 se numara si faptul ca ecranul poate afisa culori mai vii si este mai rezistent decat ecranele standard.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea