Stiinta & Tehnologie

#iphone 6 #iphone #smartphone #specificatii

iPhone 6, cel mai tare smartphone al anului? Care sunt ultimele informatii

Vesti bune pentru iubitorii gadgeturilor Apple! Saptamana aceasta au fost dezvaluite cele mai noi informatii referitoare la iPhone 6 Air, telefonul inteligent cu ajutorul caruia compania americana isi propune sa ia fata rivalilor.

S-ar parea ca iPhone 6 va fi lansat mai devreme decat se preconizase, cel mai probabil in luna iulie. In plus, recent, a inceput sa circule pe Internet un filmulet despre noul smartphone Apple care ofera cateva informatii noi interesante despre iPhone 6.



Inovatia pe care o aduce acest dispozitiv Apple este proiectia holografica. Aceasta va fi prezenta atat la exterior, cat si deasupra smartphone-ului.

Totodata, potrivit acestui concept video realizat de designerul Sam Beckett, iPhone 6 Air va dispune de un ecran mult mai mare, de 4.7 inchi full HD si o densitate de 468 pixeli per inch. De asemenea, telefonul va fi dotat si cu o camera foto de 10 MP, pentru a satisface nevoile pasionatilor de fotografie.

Sursa foto: highsnobiety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea