Stiinta & Tehnologie

#smartphone #iPhone 5S #iPhone-uri low-cost

iPhone 5S va intra in productie luna aceasta

Productia lui iPhone 5S va incepe la sfarsitul acestei luni, in timp ce pentru modelul low-cost, cu carcasa din plastic, Apple a inceput deja lucrul, potrivit lui Peter Misek, analistul companiei de investitii bancare Jefferies, citat de publicatia Business Insider.

Desi productia noului iPhone va incepe curand, fanii smartphone-ului vor mai avea cel putin doua luni de asteptat, intrucat modelul 5S va ajunge in piata undeva catre sfarsitul lunii septembrie, inceptul lui octombrie.

Totodata, modelul vehiculat ca fiind "low cost", cel cu carcasa din plastic, va avea, mai degraba, un pret de model "mid-tier". Potrivit lui Misek, telefonul se va comercializa in America la un pret ce se va cifra in jurul sumei de 300-400 de dolari, ceea ce "nu il va face competitiv in pietele emergente".



In ultima parte a anului, analistul crede ca telefoanele Apple comercializate in piata vor atinge 50-55 de milioane de unitati, impartite astfel: 5 milioane de iPhone 4S, 20 milioane iPhone-uri "low-cost" si 25 de milioane de unitati iPhone 5S.


Sursa foto: au.ibtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea