Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone

iPhone 5S si iPhone 5C, disponibile spre vanzare pe 20 septembrie

Zvonurile privind noua generatie a smartphone-ului Apple se intensifica pe masura ce se apropie inceputul toamnei. Potrivit blogului grecesc Techmaniacs, iPhone 5S si modelul low-cost iPhone 5C vor fi disponibile in showroom din data de 20 septembrie.

Informatia pare credibila daca tinem seama de recentele detalii publicate de Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate companiei. Potrivit acestora, Apple a cerut furnizorului chinez Hon Hai Precision Industry sa inceapa din luna septembrie livrarea a doua noi modele iPhone, unul scump si unul cu pret mai redus.

Acum, site-ul Techmaniacs afirma ca noile terminale iPhone 5S si iPhone 5C vor ajunge la fani incepand cu data de 20 septembrie. In plus, cu patru zile mai devreme, Apple va dezvalui si versiunea finala a sistemului de operare iOS 7. Momentan, nicio informatie nu este confirmata de oficialii americani, insa lansarile sunt tot mai aproape, tinand cont ca rivalii de la Samsung au anuntat deja cateva noutati ce urmeaza a fi prezentate pe 4 septembrie, in cadrul Targului de Tehnologie de la Berlin.


Sursa foto: mobilefun.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea