Stiinta & Tehnologie

#iphone #smartphone #iPhone 5S #iphone 5c #productie iphone # lider piata telefoane

iPhone 5C nu se mai fabrica. Iata de ce a oprit Apple productia

Productia de telefoane iPhone 5C, varianta low-cost a noului iPhone 5S, a fost oprita de catre compania Foxconn, cea care le fabrica, arata presa americana.

Se pare ca, potrivit informatiilor strecurate prin presa internationala, iPhone 5c nu a avut succesul la care se asteptau producatorii, de aceea acestia au refuzat mereu sa faca publice si cifrele vanzarilor.

Asadar, interesul publicului pentru varianta low-cost a noului iPhone 5s a fost destul de scazut, iar in urma cu cateva zile Apple a decis sa reduca productia de telefoane de la fabrica Foxconn din Shengzhou de la 50.000 de bucati pe zi, la doar 8.000.

In prezent insa, Apple oprit de tot productia de iPhone 5c pentru a se concentra mai mult pe iPhone 5s. Dupa lansarea celor doua noi smartphone-uri, Apple a anuntat doar vanzarile per total, fara sa faca precizari pe categorii, ceea ce a ridicat cateva semne de intrebare in randul analistilor din piata.

Sursa foto: imore.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea