Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #iphone 5

iPhone 5, disponibil din luna septembrie?

Noul iphone "> iphone ">iPhone ar putea intarzia in acest an. Anuntul despre lansarea iPhone 5 este asteptat de fani in luna iunie ar putea oferi o intarziere pentru telefonul Apple.

Dupa ce si-a obisnuit fanii cu un program de lansari anual, in luna iunie, Apple ar putea intarzia in acest an lansarea lui iPhone 5, din motive ce tin de piesele fabricate in Japonia.

Cutremurul care a afectat Japonia in urma cu o luna continua sa aiba efecte asupra pietei produselor electronice japoneze. Reprezentatii Apple au anuntat ca productia lui iPhone 5 va incepe in luna iulie, iar in doua luni ar urma sa inceapa livrarile, potrivit go4it.ro.

Chiar daca detaliile despre noul model iPhone nu au fost prezentate oficial, se pare ca designul acestuia nu va fi prea diferit de cel al iPhone 4. Telefonul va folosi insa un procesor mai rapid.

Gama iPhone a asigurat in ultimul an o treime din vanzarile Apple. Compania a vandut peste 16 milioane de telefoane in ultimul semestru al anului trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea