Stiinta & Tehnologie

#conferinta #iphone 4 #apple

iPhone 4 va avea o conferinta de presa speciala

Dupa numeroasele probleme pe care cel mai recent telefon mobil de la Apple le-a intampinat, compania producatoare a decis sa tina o conferinta de presa pentru a stabili anumite detalii referitoare la iPhone 4 .

Evenimentul se va desfasura in data de vineri, 16 iulie 2010, ora 20.00 (ora Romaniei). Reprezentantii companiei nu au dezvaluit care este tema conferintei, dar asa cum se asteapta toata lumea, aceasta ar putea sa fie legata de semnalul slab al modelului.

In ultima vreme Apple a trebuie sa faca fata unor valuri de plangeri legate de iPhone 4. Dupa ce actiunile companiei au scazut drastic, fanii telefonului au acuzat alte probleme, printre care formarea numerelor din agenda fara ca telefonul sa fie atins sau intreruperea convorbirilor.

Mai mult, cei de la Apple au confirmat recent ca telefonul intradevar prezinta probleme: "Dupa o serie de investigatii am observat ca formula dupa care noi calculam puterea semnalului era total gresita. Formula noastra arata, in mod eronat, cu doua 'liniute' de semnal mai mult decat ar fi trebuit. De exemplu, cateodata pe ecran apareau patru liniute atunci cand de fapt ar fi trebuit sa fie doar doua", au declarat acestia pe site-ul oficial.

Totodata, presa de specialitate speculeaza ca in cadrul evenimentului care va avea loc maine, Apple ar putea anunta oficial recall -ul modelelor afectate de receptia semanulului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea