Stiinta & Tehnologie

#probleme #apple #iphone 4

iPhone 4, probleme grave cu semnalul si display-ul

Mult asteptatul iPhone 4 s-a lansat oficial si fanii s-au putut bucura de el pana in momentul in care ecranul a inceput sa prezinte anumite probleme, iar semnalul sa scada simtitor daca telefonul e tinut in mana stanga .

Din pacate, noul display "superior" prezentat de Apple, cel care dispune de o rezolutie de 640 x 960 pixeli si afiseaza pana la 16 milioane de culori, se infrunta cu anumite pete galbene care apar aleator pe ecran.

Cei care au atentionat asupra acestei probleme declara ca in unele cazuri petele galbene se afla la baza ecranului, iar altii spun ca acestea sunt prezente pe toata suprafata display-ului.

Vestea buna este ca cei de la Engadget fi descoperit cauza acestor pete, care pare sa fie un agent chimic aflat intre straturile ecranului si care se evapora in timpul folosirii terminalului. Dar problemele iPhone-ului nu se opresc aici. Semnalul slab al telefonului mobil este si el o cauza de ingrijorare pentru fani. Daca terminalul este tinut in mana si coltul din stanga jos este acoperit de palma, in mai putin de un minut semnalul dispozitivului dispare in totalitate.

Sfatul CEO-ului Apple: "nu tineti telefonul in mana stanga". Inca nu se stie cum Apple va repara aceasta problema, dar cei de la Gizmodo sustin ca versiunile de iPhone de culoare alba, care se vor lansa oficial doar in luna iulie, ar putea sa inlocuiasca modelele actuale cu probleme.

Test Engadget care demonstreaza ca iPhone 4 isi pierde semnalul daca e tinut in mana stanga

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea