Stiinta & Tehnologie

#vodafone #iphone 4 #apple #orange

iPhone 4, disponibil in curand si prin Vodafone

Exclusivitatea Orange la vanzarea telefoanelor Apple in Romania este pe sfarsite.

Vodafone Romania a anuntat ca va comercializa in curand iPhone 4 . Compania urmeaza sa lanseze oferta in urmatoarele luni.

Vodafone a lansat deja o pagina speciala unde utilizatorii se pot abona pentru a primi noutatile despre lansare si oferte: vodafone.ro/iphone

Telefonul produs de compania Apple este cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon.

Finalul exclusivitatii Orange in comercializarea lui iPhone 4 va insemna, cu siguranta, preturi mai mici pentru terminal si pentru abonamente , ca urmare a concurentei dintre cei doi operatori mobili.

Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

In Romania, Vodafone avea, la 30 iunie 2010, 9.819.000 clienti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea